• Vinkit 31.01.2024

  Mainostuotteet tai niin kutsutut profiilituotteet ovat tehokas markkinoinnin keino. Niillä voit jäädä potentiaalisten asiakkaidesi mieleen tai näkyä vaikkapa messuilla tai tapahtumissa.

  Profiilituotteet kannattaa valita niin, että ne sopivat yrityksesi brändiin ja tuovat yritysilmeesi esille. Axon Profil tuotteissa on kattava valikoima erilaisia tuotteita, jotka personoidaan yrityksellesi sopivaksi.

  Näkyvyyttä tehokkaasti profiilituotteilla

  Mainoslahjat eivät ole vain jotain tuotteita, joita jaetaan ihmisille erilaisten kohtaamisten yhteydessä, vaan niillä voit saada tehokkaasti näkyvyyttä yrityksellesi. Profiilituotteita voidaan hyödyntää erilaisissa markkinointikampanjoissa tai lahjoina. Oikeanlaiset profiilituotteet voivat olla esillä yrityksen sosiaalisessa mediassa ja niiden avulla voidaan luoda vahva brändi-imago. Tunnistettava brändi on sellainen, jonka ihmiset tunnistavat, vaikka eivät näkisi yrityksen logoa. Tuotevalinta pitää tehdä harkiten, sillä yrityksen arvoihin sopimaton profiilituote saattaa antaa asiakkaille ristiriitaisen kuvan, jolloin vaikutus on päinvastainen, kuin on odotettu.

  Miten profiilituote toimii mainoksessa?

  Tuotteita voi käyttää somepostauksissa ja markkinointimateriaaleissa, mutta tehokkaan näkyvyyden saa, kun yrityksen henkilöstö ja asiakkaat käyttävät tuotteita. Profiilituotteella voidaan luoda yhteys asiakkaaseen. Nykypäivänä markkinoinnissa puhutaan paljon vaikuttajamarkkinoinnista ja tunteiden herättämisestä mainonnassa. Mikä voisikaan olla parempi, kuin laadukas, toimiva ja näkyvä profiilituote, joka näkyy asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla käytössä?

  Työntekijöiden kautta tapahtuva markkinointi

  Tyytyväiset ja sitoutuneet työntekijät ovat yritykselle erittäin tärkeitä. Laadukkailla profiilituotteilla voidaan saada paitsi luotua yhteenkuuluvuuden tunnetta yrityksen sisällä, näkyvyyttä yritykselle myös työpaikan ulkopuolella profiilituotteiden kautta.

  Posted by Ms. Marie Jast @